Arveloven er i utgangspunktet fravikelig, og man kan i testaments form tilgodese formue til hvem man vil. Testasjonsfriheten er imidlertid begrenset av enkelte regler i loven, blant annet livsarvingers pliktdel og ektefellers rett til minstearv. Med et testament kan man altså med visse begrensninger fravike loven, og finne sin egen fremgangsmåte og løsning.

I år fyller Emil Solbakken AS 40 år. Nå har tredje generasjon Solbakken begynt å jobbe i selskapet.

For å stå bedre rustet i konkurransen mot andre maleforretninger, har Elverum Farvehandel begynt å selge arbeidsklær i butikken sin i Industrigata 17 på Vestad.

Som eneste deltaker bosatt i Hedmark, er Heidi Skoglund (42) fra Hernes valgt ut til å delta på sykkel- og veldedighetslaget Team Rynkeby. Målet: å sykle fra Oslo til Paris – og ikke minst, å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Veksthuset Rekruttering, Tepas Personal og M3 Helse har inngått et samarbeid om å bistå virksomheter i omstillings- og nedbemanningsprosesser. Dette gjør at virksomheter med slike behov tilbys all hjelp de trenger via ett kontaktpunkt slik at de ansatte får best mulig hjelp og oppfølging.

Tidligere har advokat og eiendomsmegler Gard Silkebækken Hagen benyttet et Oslo-basert selskap til boligfotografering. Nå satser han på lokale krefter og inngikk nylig et samarbeid med Stein Cato Nybakken, som driver selskapet SC: Media i Elverum.

Side 1 av 6