Da Buzz er ett av de fem bandene som kommer til Elverumshallen. De står bak hiter som "Alive" og "Do you want me". Da Buzz er ett av de fem bandene som kommer til Elverumshallen. De står bak hiter som "Alive" og "Do you want me".
09 mar
2017

Klart for 90’s party i Elverumshallen

Lørdag er det duket for god stemning i Elverumshallen, da 90-tallsbandene Da Buzz, Drömhus, Daze, Infinity og Dr. Bombay entrer scenen. Aldri før har arrangør Joker Event forhåndssolgt så mange billetter til et arrangement.

Tekst: Ina Øien.

Husker du låter som «Vill ha dig», «Alive», «Tamagotchi», «Calcutta» og «Feeling good»? Førstkommende lørdag under Grundsetmart’n kan du høre sangene og se artistene live da de opptrer under 90’s Party i Elverumshallen.

– Vi gleder oss og er i god rute. Aldri før har vi forhåndssolgt så mange billetter til et arrangement, sier Kjell Roger Halberg i Joker Event.

I skrivende stund er det solgt ca. 900 billetter av totalt 1400. Forhåndssalget fortsetter og resterende billetter selges i døra.

Show med laser, røyk og flammer

Dromhus webShowet er en del av We love the 90s, som er Nord Europas største 90-tallshow og har blitt avholdt over hele Skandinavia siden 2011. De fleste stedene har showet blitt utsolgt.

– Vi har høye forventninger og kan love et godt show. Aldri før har vi rigget i stand så mye utstyr. Det blir et fantastisk show med laser, røyk og flammer, sier Kjell Roger.

Han forteller at de fikk tilbud om arrangementet av gjengen bak We love the 90s for en liten stund siden.

– Det har vært mye folkrock-band på mart’n opp gjennom årene, og ikke noe vondt med det, men det er artig å prøve noe nytt. Når man ser på forhåndssalget så er det tydelig at det har slått godt an.

Halv 11 smeller det

Dørene i Elverumshallen åpner klokken 20. Da spiller Joker Event sin egen DJ (kjent fra Alexis på 90-tallet) gamle 90-tallsslagere for å dra opp stemningen. Halv ti tar 90’s Party sin egen DJ over og spiller cirka en time, før det smeller halv elleve, med Da Buzz, Drömhus, Daze, Infinity og Dr. Bombay. Ved midnatt tar 90’s Party sin egen DJ over igjen og lager god stemning frem til dørene stenges senest klokken 02.

I tillegg til ordinære billetter selges det også 90’s festpakke som inkluderer billett, egen inngang, spekemattallerken, 1 drikke og reservert bord hele kvelden.

– Det er fortsatt ledig billetter. Ta kontakt med John Tore Trønnes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., sier Kjell Roger.

Har du alt kjøpt billett, kan du bare betale mellomlegget for å oppgradere til festpakke. Det er ingen egen avdeling for de som kjøper festpakken, men man er som nevnt garantert bord.

Arrangementet har 18-årsaldersgrense. For de som lurer: forhåndskjøpte billetter kan printes ut og tas med ELLER du kan vise frem billetten på mobiltelefonen din.