I år fyller YC Rør AS 10 år. Selskapet, som har røtter til 1935, ble i mars Miljøfyrtårn-sertifisert – som første rørleggerbedrift i Hedmark og Oppland.

Microtrenching Innlandet AS har investert 1,8 millioner kroner i en maskin som legger rør og kabler på en ny måte. – Et alternativ til tradisjonell graving, som er tids- og kostnadsbesparende, miljøvennlig, gir lite støy og er ingen hinder i trafikken, sier daglig leder Kåre Solberg.

Byplanlegging handler om folk, og om å gjøre byen til et godt sted å være. Det handler om hva vi opplever på vei til jobb, hvordan vi kommer oss til ulike gjøremål og om de gode møteplassene. Alt fra lekeplassen i Elvarheimparken til morgenkaffen utenfor Siris.

Medlemskapet i ZEN har bidratt til at Elverum virkelig får vist seg fram som en framtidsrettet og miljøvennlig kommune. Med forskere på laget er grunnlaget for Norges mest miljøvennlige bydel nå lagt.

Det går så det suser for illustratør Linn Wold om dagen. Nå tar hun nye steg og åpner showroom i Jöss sine gamle lokaler i Gamle Trysilveg og ansetter samtidig Hanna Helseth som salgs- og markedssjef i full stilling.

Ydalir skole og barnehage bygges med mål om å bli forbildeprosjekter i trebyggeri. Dette er både bra for miljøet og gir mulighet for vekst i lokalt næringsliv.

Side 1 av 5