Elverumsinnflytter David Basteskår ønsket å samle den gamle vennegjengen til fest en gang i året. Løsningen ble Terningåa Ølfestival, som arrangeres for fjerde gang i år. Foreløpig er det et lukket arrangement, men neste år vurderer han å åpne opp for flere.

Elverum Håndball sikret både seriegullet og sluttspillgullet forrige sesong, og ute i Europa tok klubben poengrekord i Champions League med 8 poeng i gruppespillet. Nå er det klart at det venter nye store muligheter for Elverum, som også neste sesong har fått tildelt direkteplass til Champions League (!)

Elverum Sikkerhet & Service AS er på flyttefot fra Grindalsmoen til Leiret, nærmere bestemt til Østmoelåven, som ligger ved siden av Steinbua. Selskapet skal leie lokalene i første etasje, som er på 340 kvadratmeter.

For fjerde året på rad har Scandic Elgstua stukket av med prisen for Hedmarks beste hotellfrokost. Konkurransen, Twinings Best Breakfast, regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost.

Årets program under De Nordiske Jakt- og Fiskedager på Norsk Skogmuseum byr på kjente og kjære poster, men også en del nyheter. – Det er miksen mellom nytt og gammelt som gjør det til en suksess, sier arrangementsansvarlig Stein Tore Andersen.

Ole Johan Rustad (32) fra Rena har drømmejobben som sjefmekaniker i Petter Solbergs rallycrossteam. I 14 år har han jobbet fulltid med motorsport på VM-nivå. Få nordmenn kan si det samme.

Side 1 av 3