Hans Petter Carlsson med den nye skiltingen i bakgrunn. Hans Petter Carlsson med den nye skiltingen i bakgrunn.
29 jun
2017

Meglerhuset inn i Gjestvang & Partners

Meglerhuset inn i Gjestvang & PartnersEtter 15 år som selvstendige har Meglerhuset Innlandet inngått et samarbeid med meglerkjeden Gjestvang & Partners. Kjeden har 35 kontorer spredt over hele landet, med hovedtyngde på Østlandet.


Tekst og foto: Ina Øien.

– Det er mange som har hatt lyst til å samarbeide med oss opp gjennom årene, men de har ikke hatt så mye å komme inn med. Gjestvang & Partners har fire kontorer på Gjøvik-siden og ønsket å etablere seg i Hedmark. De spurte om jeg var interessert i å inngå et samarbeid. De har mye å tilby, både når det gjelder markedsføring, opplæring, kursing, tilgang i kunderegistre og datasystemer som effektiviserer jobben enda mer, sier Hans Petter Carlsson.

Han har jobbet i Meglerhuset i 13 år. For to og et halvt år siden tok han over som eier etter Mona Bjerke.

Carlsson fortsetter som daglig leder og eier nå 50 prosent av selskapet, som har fått navnet Gjestvang & Partners i samarbeid med Meglerhuset.

– For å komme videre og vokse var vi avhengig av et samarbeid med en kjede. Partners-kjeden er den kjeden i landet som ekspanderer mest for tiden, sier Carlsson og røper at målet på sikt er å åpne flere avdelinger.

Elverumskontoret har i dag fem ansatte. To nye meglere skal ansettes.