Connie Wulp Lerdal (bakerst til høyre) hadde siste arbeidsdag hos Sentrum Fysikalske Institutt i dag. Frøydis Fredrikson (bakerst til venstre) kommer inn som ny fysioterapeut og skal jobbe sammen med Heidi Tjugum (foran). Connie Wulp Lerdal (bakerst til høyre) hadde siste arbeidsdag hos Sentrum Fysikalske Institutt i dag. Frøydis Fredrikson (bakerst til venstre) kommer inn som ny fysioterapeut og skal jobbe sammen med Heidi Tjugum (foran).
30 jun
2017

Siste arbeidsdag etter 41 år som fysioterapeut

– Jeg tror det kommer til å bli både bra og veldig rart. Jeg kommer til å savne nærkontakten med mennesker, sier Connie Wulp Lerdal. I dag hadde hun sin siste arbeidsdag som fysioterapeut hos Sentrum Fysikalske Institutt.

Tekst og foto: Ina Øien

Connie har jobbet som fysioterapeut i 41 år. Siden januar 1986 hos Sentrum Fysikalske Institutt i Elverum. I dag hadde hun sin siste arbeidsdag i Elvarheimgata 10 C.

– Det er litt rart. Jeg kommer til å savne nærkontakten med mennesker og de jeg har jobbet med i mange år, sier Connie da vi snakker med henne en time etter hun har behandlet siste pasient.

– Jeg har hatt det bra her. Det er så mange som har vært takknemlige for det jeg har hjulpet dem med, legger hun til.

En ny erstatter er alt på plass – Frøydis Fredrikson. Frøydis har jobbet som fysioterapeut siden 2006. Hun skal kombinere jobben hos Sentrum Fysikalske Institutt med jobben hos Ottestadhallen Aktiv frem til oktober.

– Det passet perfekt for meg at det ble ledig en stilling her. Jeg bor i Elverum med mann og fire barn. Da er det godt å slippe å pendle, sier Frøydis, som har 75 prosent driftstilskudd hos Sentrum Fysikalske Institutt.

Hun blir nå kollega med Heidi Tjugum.

– Det er vemodig at Connie slutter, samtidig som jeg gleder meg til å jobbe med Frøydis. Vi har snakket litt sammen på forhånd og har noen tanker om veien videre. Det kommer til å bli litt fornyelse av instituttet. Bedre treningsmuligheter, røper Heidi.