Erlend Eggen Persgård åpner Feelgood i Elverum. Erlend Eggen Persgård åpner Feelgood i Elverum.
06 sep
2017

Åpner alternativt treningssenter i Elverum

6. oktober åpner treningssenteret Feelgood i Elverum. Treningskonseptet passer for de som ikke føler seg hjemme på et vanlig treningssenter.

Tekst og foto: Ina Øien.

Bak nyetableringen står fotballspiller på Elverum Fotball Erlend Eggen Persgård.

– Det er et lavterskel treningstilbud for de som ikke har trent så mye, har plager/skader eller ikke ønsker å trene på et vanlig treningssenter. Treningen består av ti motoriserte maskiner som trener både armer, bein, rygg og mage. Man bruker tre og et halvt minutt på hver maskin, forteller Erlend.

Han er daglig leder og eier treningssenteret sammen med moren Anne Eggen, som også driver tilsvarende senter i Trysil.

– God trening

Senteret har adresse Storgata 24, mellom BoligPartner og Flisa Trykkeri. Det vil være bemannet fra klokken 9 til 15 i ukedager. På kveldstid og i helger må man ha nøkkelkort.

– Maskinene beveger seg automatisk, så følger man bare bevegelsene. Det høres kanskje lett ut, men jeg tok med noen spillere og testet det, og de merket det godt. Det er god trening, sier Erlend, som er fra Trysil og har bodd i Elverum i ett og et halvt år. Han har utdannelse innen økonomi og administrasjon, og skal selv jobbe på senteret.

Tro på konseptet

– Målet er at folk skal se på det som et godt treningstilbud, og i første omgang at det skal gå rundt. Jeg håper det blir et sted hvor folk kommer seg i bevegelse. Vi ser gode resultater fra de andre Feelgood-sentrene i landet, sier Erlend.

Han er ikke redd konkurransen fra de andre treningssentrene i byen.

– Det er et litt annet treningstilbud enn det som er her fra før. Du kommer ikke hit for å pumpe jern, men for å hjelpe kroppen i gang og være litt aktiv. Jeg har veldig tro på konseptet og håper folk kommer innom for å prøve. De som vil får en gratis prøvetime, sier Erlend.

Treningssenteret blir det 12. senteret i Feelgood-kjeden, som foreløpig har etablert seg på Østlandet.