Line Olastuen, kontaktperson i avdelingen i Elverum. Line Olastuen, kontaktperson i avdelingen i Elverum.
10 okt
2017

Sirkelen er kommet til Elverum!

Sirkelen er merkevaren og innholdet er pr. i dag revisjon og regnskap. Vi er et ungt selskap med erfarne revisorer og regnskapsfolk som tilbake i 2015 etablerte det som i dag er Sirkel Revisjon. Regnskapskontoret, Sirkel Regnskap, ble etablert i starten av 2017.

Redaksjonell annonse.

Vi tror på mennesket. Vi tror at alle prosesser til syvende og sist handler om mennesker og samspillet mellom oss som leverandør og dere som kunde. I dagens næringsliv er teknologi en selvfølge. Vi skal være en pådriver for at man innenfor alle forretningsområder skal ta nytte av denne teknologien. I tillegg til dette skal vi ha de beste ressursene, de beste hodene og skape et proaktivt og kompetanserikt miljø. Gjennom dette mener vi at dere som kunde får den beste servicen, og en av de beste produktene markedet kan tilby i dag.

Så hvem er vi? Line Olastuen er vår kontaktperson i avdelingen i Elverum. Line har bakgrunn gjennom revisjon og regnskapskontor i snart 10 år. Gjennom dette arbeidet har hun fått tilstrekkelig erfaring til å bidra til å jobbe med de fleste selskapsformer, og også størrelse.

Bak henne står daglig leder Jan Roger Bjerke Strømsrud, som er gründeren bak Sirkel Gruppen. Han har jobbet med revisjon og regnskap siden 2010 og har konsesjon som revisor og autorisasjon som regnskapsfører. I tillegg til dette innehar han en mastergrad innenfor nasjonal og internasjonal skatt og merverdiavgift. Med denne brede kunnskapen og lange erfaringer kan han være med å rådgi i de fleste transaksjoner, omorganiseringer av selskaper og nyetableringer. I tillegg til dette har han et stort internasjonalt nettverk som gjør at man får en god og trygg veiledning dersom man skal etablere seg, eller gjøre handel med utlandet. Jan Roger er i dag avdelingsleder på revisjon- og regnskapskontoret i Oslo.

Vi har også med oss Kurt Ødegård på laget. Kurt er en allsidig type som har god erfaring som revisor. Først jobbet han i et lite revisjonsselskap, for så å jobbe for det som i dag er en av de største revisjonskontorene i Norge. Gjennom denne erfaringen har han opparbeidet seg et øye for detaljer og en gjennomføringskraft, som markedet sjelden har sett. Kurt har også jobbet som økonomisjef i et konsern som utvikler biodrivstoff. Dette gjør at vi mener vi har satt sammen et team som kan være med som en dyktig samarbeidspartner innenfor revisjon og regnskap. I så måte er vi også kompetente til å tilby interimledelse på økonomisiden i selskaper av forskjellige størrelser.

Når det gjelder revisjonsselskapet så er vi pr i dag tre heltidsansatte og to deltid. Vi vokser stadig og vi er helt sikker på at vår satsning i Elverum, med avdelingsleder Line Olastuen, vil bidra med fortsatt vekst. Vi har i vår porteføljeselskaper innenfor de fleste bransjer og med variert omsetningsintervall. Geografisk har vi kunder på Sørlandet, Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland og i Trøndelag.

Vår regnskapsavdeling består pr i dag av to deltidsansatte ved siden av Jan Roger som er daglig leder. Men med satsningen vi gjør i blant annet Elverum vil vi snart ha behov for ytterligere ansatte. Så følg med dersom du er på utkikk etter ny jobb, eller føler at vårt prosjekt kunne vært spennende å være med på. Vi tar gjerne imot jobbsøknader.

Vi holder til i andre etasje i Storgata 4, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Sirkelen – et proaktivt kompetansehus med gjennomføringskraft.