De skulle egentlig bare bytte gulvet, men så dro det ene med seg det andre. Nå fremstår Madame Chic som en ny og fresh butikk.

Mange sliter med psykiske utfordringer som angst og depresjon. Elverum kommune tilbyr nå kurs som innebærer enkle, virksomme metoder, enten du vil lære mer for egen pykisk helse, eller ønsker mer kunnskap som pårørende, tjenesteyter eller innbygger.

Det ble fulltreff for José Luis Fernández Marin (26) og Sofia Pillo Gonzalez (27) da de flyttet fra Spania til Norge for å jobbe som sykepleiere. Her fant de også hverandre. I sommer giftet det spanske paret seg i Elverum, og i disse dager blir to til tre.

Kari Kjønsberg (62) fra Elverum har vært med på å utvikle et unikt program om hvordan bruke pårørende som en ressurs i behandling og oppfølging av pasienter som har problemer med rus eller psykisk helse. Nå lærer hun bort programmet til ansatte innen rus og psykisk helsearbeid i Hedmark og Oppland. I høst var hun også i Australia.

Tidligere i år syklet hernesing Heidi Skoglund (43) fra Oslo til Paris for å samle inn penger til Barnekreftforeningen med veldedighetslaget Team Rynkeby Oslo. Nå har hun vært med på å starte eget lag i Hedmark og Oppland.

Etter 12 år som eier og daglig leder har Tina Østerberg solgt Floriss Elverum. Den nye eieren er Hanne Skaret, som har vært frem og tilbake i butikken siden hun var 16 år.

Side 1 av 5