Et proaktivt kompetansehus med gjennomføringskraft
19 des
2017

Et proaktivt kompetansehus med gjennomføringskraft

Som en del av Sirkel Gruppen har vi to avdelinger. Den ene avdelingen er revisjon, og den andre regnskap.

Redaksjonell annonse. 

Vi er meget stolte av å ha et så kompetanserikt miljø, til tross for at vi er relativt få ansatte. Dette innebærer at vi ofte treffer med rådgivning knyttet til hva som er virksomhetenes behov, og hvordan man skal tilordne seg regnskap og økonomi. Dette er jo et sentralt element i ethvert selskap sin drift. Nedenfor har du noen nøkkelopplysninger som kan være noen du kan vurdere ved etablering, eller dersom du har etablert drift og føler at du bruker for mye tid og ressurser på regnskap og økonomi.

Sirkel Regnskap er et ungt selskap med erfarne regnskapsførere som er lokalisert i Elverum. Vårt avdelingskontor ved avdelingsleder Line Olastuen kan bistå de fleste selskaper, og med teamet vi har internt hos oss kan vi også bistå med de fleste problemstillinger.

Sirkel Regnskap har agenturer på de fleste regnskapssystemene som er på markedet i dag. I så måte kan vi introdusere Tripletex for små og mellomstore bedrifter, Visma Eaccounting til de minste, 24sevenoffice til de som har behov som er tilpasset denne programvaren – for eksempel kasseløsninger. Vi leverer også per i dag i andre systemer som Uni Micro og de andre Visma-systemene.

Sirkel Regnskap er lagt opp til i stor grad å benytte seg av webbaserte systemer. Det vil si at man kan logge på via internett, og gjøre mye arbeid selv i regnskapet. Dette kan være en god arbeidsdeling – der fokuset er å optimalisere regnskapsførselen slik at det blir til en lavest mulig kostnad for sluttbrukeren.

Sirkel Regnskap fokuserer på enkelte bransjer. For eksempel for håndverkere, der timeføring er sentralt, har man prosjekt- og/eller aktivitetsregnskap som er optimalisert for bransjen. Man kan også levere helintegrerte systemer mot grossister som gjør faktureringen til en lek.

Sirkel Regnskap har også flere agenturer som er rettet mot finansiering og inkasso løsninger. Dette gjør at regnskapet på en lettfattelig måte kan benyttes til å gjennomføre hele prosessen med å drive inn pengene. Dette er helt avgjørende for mange bedrifter, og teknologien ligger der. For våre kunder er det bare å benytte denne teknologien.

Dersom du har spørsmål til oss, eller ønsker et møte, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår avdelingsleder Line Olastuen på tlf 90 52 74 27 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller vår salgs/markedsansvarlig Harald Martiniussen på tlf 40 53 32 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.