Damene hos Madame Chic er godt fornøyd med oppussingen. Her er de ved den nye disken. Fra venstre: Marthe Christiansen, Mona Berger og Lone Christiansen. Damene hos Madame Chic er godt fornøyd med oppussingen. Her er de ved den nye disken. Fra venstre: Marthe Christiansen, Mona Berger og Lone Christiansen.
14 des
2017

Madame Chic har pusset opp

De skulle egentlig bare bytte gulvet, men så dro det ene med seg det andre. Nå fremstår Madame Chic som en ny og fresh butikk.

Tekst og foto: Ina Øien.

I forrige uke holdt Madame Chic stengt i fire dager for å pusse opp. Resultatet er nytt gulv, malte flater, nye veggplater og en ny disk.

– Vi trengte et lite ansiktsløft, og følte det var tid for å fornye litt, sier Marthe og Lone Christiansen, som eier og driver den populære klesforretningen i Lundgaardvegen 12.

Begynte med gulvet

Sist de pusset opp var for cirka tre år siden. Da la de blant annet nytt gulv.

– Denne gangen begynte det egentlig med at vi ville bytte gulvet igjen, fordi vi ikke var fornøyd. Så ballet det bare på seg. Det har vært mye jobb. Vi trodde vi kunne legge det nye gulvet oppå det gamle, men det måtte rives. Den ene dagen holdt vi på til klokken to om natta, forteller Marthe.

Mer elegant og eksklusivt

Fredag i forrige uke var det klart for nyåpning, uten at det ble markert på stort vis.

– Det meste er ferdig, men det mangler fortsatt litt finpuss. Vi er fornøyd med resultatet. Det har blitt mer oversiktlig, synes vi, og ser litt mer elegant og eksklusivt ut, sier damene hos Madame Chic.

De har ikke oversikt over hvor mye oppussingen har kostet, men sier det har «gått noen lapper».

– Er ikke desember en ugunstig måned å stenge butikken for oppussing?

– Mange tror at juletrafikken er i hele desember, men det er fra denne uka det er mest å gjøre. Omsetningsmessig tapte vi ikke så mye. Vi hadde oppe fredag, lørdag og søndag i forrige uke og på de tre dagene tok vi nesten inn budsjettet for hele uka, sier damene, som samtidig ønsker å rette en stor takk til lokale håndverksbedrifter som har stått på og stilt opp på kort varsel for å få butikken ferdig.

DSC05022Forretningen har blant annet nytt gulv og nye veggplater.

 

DSC05025

DSC05027