Smaksfestivalen 2017 var en suksess. Det er konklusjonen til festivalsjef Ingvild Haugbråten.

Med en toppfart på 943 km/t tar man seg raskt, rimelig og effektivt fra Oslo til California. Norwegian flyr direkte til San Francisco, og etter 9,5 timer kan man spasere rett inn i et eventyrlig supermarked av muligheter.

Smakstorget!

For tredje gang samles ledende norske produsenter og leverandører av øl, vin og brennevin på Smakstorget under Smaksfestivalen i Elverum.

Enkelte områder skaper en nærmest drømmende stemning bare ved å uttale navnet. Toscana er blant disse. Denne vakre regionen i sentrale Italia, med de fantastiske byene Firenze, Siena og Pisa.

Cava

Historien om den spanske musserende vinen cava startet ved at den unge og rastløse vinbonden Josè Raventos dro ut på reise rundt i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes boblende suksess.

– Når man blir spurt om å være en del av Smaksfestivalen, så takker man selvsagt «ja». Det er helt naturlig for oss å være med på et slikt arrangement. Ikke bare trekker det mye folk til Elverum, men det skaper også en god stemning i byen, sier Siri Tømte, eier og driver av «Siris Delikatesse, Spisested og Catering AS».

Side 1 av 3