11.januar hadde revmatolog, Knut Mikkelsen, sin første arbeidsdag hos Volvat Hamar. Mikkelsen er kjent for mange fra Revmatismesykehuset på Lillehammer hvor han har jobbet siden 1979.

En revmatolog utreder plager i ledd og muskler via en grundig undersøkelse og vurdering av pasienten. Dette foregår ved å lytte til pasientens informasjon om sine plager samt en fysisk undersøkelse. Der etter tas det blodprøver, urinprøve og en vurdering av behov for ulike billedundersøkelser som blant annet røntgen, ultralyd, CT og MR.

For timebestilling kan du enten ringe eller gå inn på www.volvat.no for bestilling via web. Det samme gjelder også for timebestilling hos allmennlege, Anne Gro Stenvang, som er tilbake etter svangerskapspermisjon. 

6.mars er Stangehjelpa Aktivitetshus 25 år. Dette skal markeres i hele uke 10. Fagleder for Stangehjelpa Aktivitetshus, Hege Kvisgaard, ønsker alle hjertelig velkommen under tema: «Gleder og mestring av hverdagen».

- Jubileumsuka starter med foredragsholder, og tidligere prest, Per Anders Nordengen. Foredraget inneholder mye humor og rikt ordspill om hverdagens gleder, men også alvoret vi omgir oss med. I løpet av jubileumsuka blir det også foredrag med Lotta Sjåjelle fra Stangehjelpa. Hun skal snakke om organisering, metoder og mestrinsstrategier. Foredragene blir i Grevskapet på Stange bibliotk fra klokka 12 – 15, med enkelt servering. Sagatun Brukerstyrte senter kommer også for å snakke om brukermedvirkning. Jubileumsuka avsluttes med musikalsk innslag med Helge Borglund og Jørn Kolsrud, og det blir selvsagt også en jubileumsmiddag for våre brukere. Det blir også åpen dag på Aktivitetshuset tirsdag 7.mars. Da kan alle komme å bli bedre kjent med oss og se hva vi driver med av aktiviteter, forteller Hege som henviser til Stangehjelpa Aktivitetshus sin Facebookside for ytterligere informasjon.

Daglig leder for boligstylingfirmaet Creativbolig, Kine Lien, har startet et nytt og spennende prosjekt. Nå har hun begynt med design av puter. Putene er håndlaget, og at hver og en har sitt helt eget design gjør dem unike i sitt slag. F. eks har «Hamar-puta» slått godt an, sier designeren:

- Om du ønsker, designer jeg også fra andre stedsnavn, eller om du bare ønsker en kunstpute. Jeg designer etter ønsker fra deg, ditt hjem og din stil, så ta kontakt – enten du skal kjøpe til deg selv, til en bursdag eller som en firmagave, smiler Kine som legger til at nye kolleksjoner kommer i løpet av 2017.

Kine maler også bilder, samt postere, så kanskje du ønsker å bestille en pute som står i stil til hverandre? 

Visste du at Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) har en hyttepark bestående av 20 hytter? Er du i tillegg medlem av Den Norske Turistforening, (DNT), så har du mulighet til å deponere på DNT-standardnøkkel som brukes ved de ubetjente og selvbetjente hyttene. 

4. og 5.mars er det duket for VM allround i Vikingskipet. Skøyteløpere fra hele verden skal gjøre sitt ytterste for å lage folkefest, og ikke minst kjempe om de gjeveste medaljene. 

Deler samme disk

image1 ny

«Johannas litt annet» og «Min lille butikk» har blitt samboere. Torsdag 5.januar flyttet de inn i Storgata 27 (de gamle G-Sport-lokalene) i Stange. Bak butikknavnene står Ingunn Johanna Hansen og Annette G. Nøkleholm.

- De lyse og trivelige lokalene ved siden av Stange Elektrisk er midt i blinken for vareutvalget til begge butikkene, sier Ingunn Johanna («Johannas litt annet») som har det meste til borddekking. Etter hvert vil hun også holde temakvelder hvor hun gir tips og råd til nettopp dette. Ingunn Johanna vever også i bjørk, og er forhandler av stearinlys fra Løiten Lys.

Annette («Min lille butikk») har et godt utvalg av te og kaffe. Kaffen kverner hun om du ønsker det. Her finnes også kopper og utstyr til både te og kaffebrygging, hobbyartikler, knapper og produkter fra danske «Chili Klaus». Hos «Min lille butikk» får du også kjøpt den populære Stangelua.

Side 1 av 2