46 korps og tusen musikere går til scenen da Teater Innlandet setter opp forestillingen «Korps». Resultatet kan du se i Hamar kulturhus 20.oktober.

Alkoholservering, utvidelse av lokalene og flere medarbeidere. Thor Åge Olsby og Cut Throat Barbershop har fått det til! Siden starten i oktober 2015 har det bare gått oppover, og han takker kundene som virkelig har kjent sin besøkelsestid.

Hun utfører alle former for malerarbeid, på alle typer underlag. Hun har blant annet forgyllet speilene i festsalen på slottet, og restaurert og gjenskapt orginal dekorasjonsmaling på Hovelsrud gård. Det sistenevnte var en av grunnene til at eierne vant EU’s kulturminnevernpris, den høythengende Nostra award i 2014. Anne Louise Gjør oser av yrkesstolthet. Derfor var det ekstra stas da hun i mars i år ble verdsatt med Fortidsminneforeningen i Hedmark sin Vernepris for 2017.

Blir fossil oljefyring forbudt i 2020? Formuleringen av forbudet lar vente på seg, men det er ingen ting som tyder på at det varslede forbudet ikke blir noe av.

- Gleden av å jobbe med noe som spirer og gror, ingen dag som er lik og at vi har så mange fantastiske og trofaste kunder, gjør meg veldig glad og takknemmelig, smiler Liv Kjersti Tangen som i 2012 tok over Astoria Blomster.

Hvordan vil du selv beskytte deg på en varm sommerdag? Jo, du tar på deg blant annet solkrem, solbriller og påser at du har ei flaske med vann i nærheten. Men, hva med din firbeinte venn? Hva gjør du for at også hun/han er beskyttet mot UV-stråler eller fra å bli overopphetet? Her er noen gode tips og råd fra dyrebutikken din, Anitas hund og katt, i Hamar sentrum.

Side 1 av 3