Utvidet med bilverksted
18 mai
2017

Utvidet med bilverksted

Da Per Arne Brustad og Ole Gustav Solberg etablerte Hamarbil AS i 2015, var målet å selge 300 biler det første året. Resultatet viser at gutta kan gi hverandre en velfortjent klapp på skuldra, og rette blikket mot nye mål i 2017.

Tekst og foto: Vigdis Marie Blikkberget

 

Hovedfokuset har hele tiden vært å gi kundene en god opplevelse, være seg ved kjøp av nybil eller bruktbil. Nå ønsker eierne av Hamarbil AS å yte samme gode service også når det kommer til verkstedtjenester. 2.mai åpnet de Hamar Bilverksted AS.

- Det er viktig å ha flere bein å stå på i en bransje hvor det er stor konkurranse. Med lang erfaring, og gode resultater å vise til, har vi bevist at vi kan oss på bil. Nå ønsker vi å gjøre det samme med verkstedtjenester, sier Per Arne Brustad som sammen med makker, Ole Gustav Solverg, har ansatt Joachim Østrem som teknisk leder for Hamar Bilverksted AS. Østrem har tidligere jobbet for Norges største Ford-forhandler, RøhneSelmer, i Oslo.

I tillegg til nye medarbeidere har Hamarbil AS også vært igjennom en omfattende oppussing. Bygg og fasade er oppgradert, og fremstår nå som enda mer moderne enn ved den offisielle åpningen i 2016. Brustad og Solberg er svært godt fornøyd med resultatet.

- Dette var viktige grep å ta. Selv om lokalene i Kappvegen 31 ble pusset opp etter at Oliver Bil flyttet ut, så gjenstod det noe. Dette har vi tatt tak i, og sier oss nå ferdig. Tilbakemeldingene fra kundene har vært bra, avslutter Brustad.