Nysatsing hos Volvat Hamar
18 mai
2017

Nysatsing hos Volvat Hamar

Volvat Cosmedical er Volvat sin nye satsing som skal gi et godt kosmetisk tilbud kombinert med tryggheten du får fra et av landets ledende medisinske miljøer. Det kosmetiske tilbudet har vært tilgjengelig i Volvat-kjeden lenge, men er helt nytt for Volvat Hamar.

Daglig leder og radiograf, Stein Aspeli, forteller at interessen for Volvat Cosmedical har vært stor siden det ble kjent at det skulle startes opp aktivitet innen dette området på Volvat Hamar.

Det er Linda Jensen, fra Ottestad, som tar seg av behandlingene. Linda har blant annet jobbet som kosmetisk sykepleier ved Nobel Clinic Oslo, og som daglig leder og postoperativ sykepleier ved Fornebuklinikken.

- Jeg utfører Botox – og Restylaneinjeksjoner (aldersgrense 18 år), og medisinske hudprogrammer som anbefales til ulike hudproblemer og generell hudforyngelse. Etter hvert vil også flere behandlinger bli tilgjengelig. Bestilling av time kan gjøres på telefon eller web, sier Linda som legger til at det alltid vil være en medisinsk ansvarlig lege tilstede.