Det skjer, på barbersalongen
19 mai
2017

Det skjer, på barbersalongen

Alkoholservering, utvidelse av lokalene og flere medarbeidere. Thor Åge Olsby og Cut Throat Barbershop har fått det til! Siden starten i oktober 2015 har det bare gått oppover, og han takker kundene som virkelig har kjent sin besøkelsestid.

Tekst og foto: Vigdis Marie Blikkberget

 

For Thor Åge Olsby er Cut Throat Barbershop mer enn «bare» en jobb. Her snakker vi lidenskap, og ordentlig håndverk. Bestiller du time hos barbereren på Østre Torg, ja da vet du at du er i trygge hender. Thor Åge setter av god tid til hver kunde, og som han selv sier: «Det tar den tiden det tar».

Det startet med kun ham. I mai i fjor ansatte han Jan Morten Hustad. Da var pågangen så stor at ventelistene til Thor Åge ble alt for lange. Nå har det skjedd igjen, så i august får Cut Throat Barbershop enda en ny medarbeider. Han heter Lars Linkas. Lars er tilbake fra et opphold i London, og med seg i kofferten har han de siste trender innen hår og skjegg.

Større pågang og flere medarbeider krever sitt. Cut Throat Barbershop trengte mer plass. Bakrommet, som tidligere var forbeholdt de ansatte, er nå forvandlet til kundemottak med disk, og en liten sittegruppe. Selvsagt i samme gjennomførte stil som resten av salongen.

Skjenkebevillingen er også på plass, og i mars kunne Thor Åge servere den aller første øllen.

- Vi har både norsk og amerikansk øl. Utvalget blir noe større etter hvert, men vi starter ingen bar. Her er det snakk om å servere øl til de kundene som ønsker dette når de kommer for å klippe hår eller skjegg, sier sjefen sjøl som da Magiske Øyeblikk Hamar var innom hadde Bjørn Torsteinsen i stolen. Bjørn har brukt Cut Throat Barbershop helt siden starten av. Han ser ikke for seg å gå noe annet sted, og roser Thor Åge opp i skyene for hans fokus på kunden:

- Vil du ha en ordentlig herreklipp, ja da går du hit. Thor Åge er proff på å finne frisyrer som fremhever deg og din stil. Den helhetlige kundeopplevelsen er det ingen ting å si på, sier den fornøyde hamarsingen.

 

På bildet ser du, fra venstre: Jan Morten Hustad, i stolen sitter Bjørn Torsteinsen, og Thor Åge Olsby

 

 

 

Bjørn Torsteinsen