Vellykket prosjekt
07 aug
2017

Vellykket prosjekt

I februar la frisørsalongen Bianca Hårdesign, i samarbeid med Go Hard Workouts, ut en melding på Facebook. Her søkte de etter en dame som ønsket en livsstilsendring, med god hjelp av erfaren personlig trener. Interessen var stor, og hun som ble den heldige vinneren var Gunn Kari Stensby. Et seks uker langt prosjekt er nå over, og slik ble resultatet. 

Tekst: Vigdis Marie Blikkberget. Foto: Privat og VILA CC Hamar 

 

Tett oppfølging av personlig trener, tilpasset trening og kosthold, ”bli ny dag” hos frisør, negledesign og nytt antrekk til en verdi av 1500 kroner. Ikke rart jentene hos Bianca Hårdesign fikk inn mange svar på meldingen de la ut på Facebook. Etter først å ha trukket ut tre kandidater, falt det endelige valget på Gunn Kari Stensby fra Ottestad. I seks uker, fra 3.april t.o.m. 15.mai, har hun trent, spist sunt .....og trent enda litt til. Resultatet er en 10 kilo lettere kropp, og en strammere figur.

- Det har vært gøy, men også tøft og utfordrende. PT-timene med Mona Nyhagen gikk veldig bra. Hun er motiverende og kan virkelig jobben sin. Akkurat slik en PT skal være. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste. Spise sunt og riktig gikk også bra. Det verste har vært å holde seg unna godterier. Jeg hadde et par små sprekker, men da var det godt å ha Mona som hjalp meg til å ta en dag av gangen og holde fokus på det jeg hadde fått til. Ikke alle er så heldige å få den drahjelpen jeg har fått. Og når man i tillegg fikk en ny flott frisyre av de dyktige jentene hos Bianca Hårdesign, og et nytt stilig antrekk fra VILA på CC, så er det vel ikke rart jeg går rundt og smiler, sier en veldig fornøyd Gunn Kari. Gunn Kari Stensby

Aina Kristiansen, og hennes makker Andrea Dæhli hos Bianca Hårdesign, stod for klipp, farge og sminke. De synes begge det har vært hyggelig å kunne glede noen med en livsstilsendring, og ser ikke bort i fra at dette er noe de kan gjøre igjen.

- All ekspertise vi trenger for å gjennomføre et slikt prosjekt har vi her hos Bianca Hårdesign. En stor takk til butikksjef på VILA CC Hamar, Anne Cathrine Soleim, som dresset opp Gunn Kari med nytt antrekk til en verdi av 1500 kroner, sier Aina.

Gunn Kari er fast bestemt på å jobbe videre med sin nye og sunnere livsstil. Hun har som mål å gå ytterligere noen kilo ned før hun er helt fornøyd. Med utgangspunktet hun har nå, føler hun seg ganske sikker på at den positive livsstilsendringen blir permanent. Men at hun må jobbe hardt, er hun inneforstått med.

- Jeg har meldt meg inn på Espern, samt at jeg kommer til å fortsette med å løpe i skogen – og ha en variert og aktiv fritid. Jeg må si det er deilig å kjenne at kroppen har blitt sterkere. I mai gikk jeg Besseggen. Jeg ble verken utslitt eller fikk vondt noen steder. Dette hadde jeg aldri klart før jeg startet med prosjektet. Neste mål er Oslos bratteste til høsten. Hjemme går det i sunn mat, og det skal jeg også fortsette med. Jeg vet jeg må jobbe med meg selv, være fokusert og holde motet oppe, men jeg er også bevisst på at jeg skal klare det, sier Gunn Kari.